» » Проектна діяльність – пріоритет стратегії розвитку університету

Проектна діяльність – пріоритет стратегії розвитку університету

Дата: 1-11-2018, 14:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одним із шляхів диверсифікації фінансування діяльності університету є участь науково-педагогічних працівників та студентів у реалізації проектів, грантів та програм, що пропонуються міжнародними та національними донорськими організаціями.

 

З метою координації проектної діяльності структурних підрозділів ТНЕУ створено науковий інститут управління проектами, офіс якого розташований в корпусі Будинку науки (вул. Львівська, 5-а). Директором інституту (на громадських засадах) призначено доктора економічних наук, професора Григорія Леонардовича Монастирського.

 

Науковий інститут управління проектами пропонує усім зацікавленим особам ознайомитися з довідником актуальних грантових проектів та програм, розробленим низкою обласних державних адміністрацій України для використання організаціями різних форм власності та функціональної спрямованості.

 

З метою активізації проектної діяльності ТНЕУ науковим інститутом управління проектами заплановано низку заходів, серед яких проведення в листопаді цього року круглого столу «Проектна діяльність ТНЕУ: можливості, бар’єри, напрямки активізації». З метою забезпечення ефективності цього заходу, просимо надсилати пропозиції щодо його змістовного наповнення на електронну адресу: h.monastyrskyi@wunu.edu.ua 


Довідник проектів_ТОДА
Завантажити Переглянути онлайн


Довідник проектів_ВОДА
Завантажити Переглянути онлайн