ПРОГРАМА ДВОХ ДИПЛОМІВ З МУНІЦИПАЛЬНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ: ПРАКТИЧНИЙ ВИМІР ПІДГОТОВКИ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ

7-8 грудня 2014 року в Люблінському Католицькому університеті Івана Павла ІІ було створено Східноєвропейську мережу університетів. У складі делегації ТНЕУ під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна та інформаційна діяльність) к.е.н., доцента Олега Адаміва взяли участь декан факультету державного управління, к.е.н., доцент Олег Іващук та професор кафедри державного і муніципального управління, д.е.н., професор Григорій Монастирський.

 

У рамках візиту члени української делегації провели робочу зустріч з проректором до справ промоції та співпраці із закордоном Люблінського католицького університету Івана Павла ІІ, д.габ., професором Уршулею Папроцькою-Пьотровською та директором інституту політичних наук та міжнародних відносин Люблінського католицького університету Івана Павла ІІ д.габ., професором Станіславом Вуйціком. На зустрічі було обговорено практичні аспекти реалізації програми двох дипломів підготовки фахівців з менеджменту за фаховим спрямуванням «Муніципальний менеджмент».

 

В рамках візиту члени української делегації взяли участь в святкуванні 96-річниці Люблінського католицького університету Івана Павла ІІ.