На факультеті державного управління відбувся перший тур студентської наукової конференції

 На кафедрі державного і муніципального управління ТНЕУ 10 грудня 2014 року проведено перший тур студентської наукової конференції. Кафедральний тур конференції відбувся згідно плану науково-дослідної роботи професорсько-викладацького складу, аспірантів, здобував та студентів кафедри державного і муніципального управління на 2014 рік, а також відповідно до плану роботи двох студентських проблемних груп, що функціонують на кафедрі.

 З вітальним словом виступила завідувач кафедри державного і муніципального управління д.е.н., професор Алла Федорівна Мельник.

 Тематичними напрямами роботи конференції визначені:

1. Сучасні проблеми адміністративного менеджменту.

2. Сучасні проблеми управління в сфері економічної конкуренції.

 Студенти представили результати своїх наукових досліджень, які стосувалися широкого кола проблем, а саме: оцінки результативності застосування технологій інноваційного менеджменту; удосконалення методів відбору персоналу в контексті реалізації стратегії розвитку організації; удосконалення технологій та процедур управління якістю; організації та процедур контролю якості в процесі управління матеріально-технічним забезпеченням діяльності організацій; особливостей реалізації інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності організацій різних типів; впорядкування механізмів здійснення документообігу і документування в державних організаціях; інституційного забезпечення та механізмів демонополізації економіки та антимонопольного регулювання; реалізації контрольної функції в діяльності органів антимонопольного регулювання.

 Студентська наукова конференція відбулась в дружній атмосфері, всі доповіді викликали жваву наукову дискусію. Доповіді слухачів магістратури та студентів відзначались глибоким змістовним наповненням, прикладним характером розроблених висновків та рекомендацій, а також креативним підходом до їх презентації. В обговоренні проблематики проведених наукових досліджень взяли участь всі присутні студенти, слухачі магістратури та викладачі кафедри.

 За результатами обговорення підсумків конференції були визначені кращі наукові роботи, які рекомендовані до подальшої участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт.