Тренінг з фаху як невід'ємна складова підготовки висококваліфікованих бакалаврів менеджменту

Студенти працювали у малій групі, яка моделювала  діяльність бакалавра на віртуальному підприємстві "ПрАТ Christmas fairytale". В рамках тренінгу студентами виконувалися завдання, що імітували діяльність бакалавра з менеджменту в реальних управлінських ситуаціях за такими базовими модулями: 1) побудова організаційної структури управління; 2) формування дієвої системи менеджменту організації за всіма її складовими, зокрема, менеджменту: виробничої діяльності, персоналу, фінансів, інноваційної, інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, управління конкурентоспроможністю тощо; 3) функціональне забезпечення системи управління організацією; 4) взаємодія з зовнішнім середовищем організації; 5) вироблення стратегічних орієнтирів розвитку організації.


Тренінг проводився в режимі інтенсивної інтерактивної взаємодії викладача і студента з використанням таких форм: ігрового та імітаційного моделювання реальних ситуацій; інсценування події; ділових та рольових ігор; мозкового штурму; виконання індивідуально-пошукових завдань; організації групової роботи та дискусії; презентацій.


Модератором тренінгу виступила к.е.н., доцент кафедри державного і муніципального управління Попович Т.М. Участь в тренінгу взяли декан факультету державного управління  к.е.н., доц. Іващук О.Т. та колектив кафедри державного і муніципального управління.