» » Запрошуємо старшокласників до участі у Школі німецької мови з підготовки до здачі ЗНО!

Запрошуємо старшокласників до участі у Школі німецької мови з підготовки до здачі ЗНО!

Дата: 4-12-2018, 15:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні учні 10-11 класів! Українсько-німецька факультет-програма (http://www.wunu.edu.ua/ukrainian-german-faculty-program/) та кафедра міжнародної економіки (http://nnimev.wunu.edu.ua/?page_id=199) Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету спільно з Технічним університетом Дрездена та Тернопільським обласним комунальним інститутом післядипломної педагогічної освіти в рамках ініціативи «Стань успішним українцем» запрошують Вас взяти участь у Школі німецької мови з підготовки до здачі ЗНО.

 

Школа працює на безкоштовній основі. Випускники запрошуються на навчання в ТНЕУ за спеціальністю «Економіка», освітня програма «Міжнародна економіка», де студенти перші два роки навчаються у Тернополі, а на третьому курсі мають можливість поїхати зі стипендією DAAD у Дрезден і отримати два дипломи – український і німецький.

 

Заняття у школі проводитимуться щосуботи, з 11.00 до 15.00 год. з 15 грудня 2018 року до 20 квітня 2019 року (за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, ауд. 1303).

 

Дисципліни у мовній школі викладатимуть носії мови: лектор DAAD, професор кафедри міжнародної економіки Вільфрід Трілленберг, представник Дрезденського технічного університету, тутор Крістофер Колель, викладачі Дрезденського технічного університету Крістель Матцке та Сабіне Паулітц, а також д.п.н., професор кафедри іноземних мов О. М. Царик та директор Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов, к.філол.н., доцент Лужецька О.Б.

 

Після закінчення навчання у Школі німецької мови учні отримають відповідні сертифікати.

На відкриття Школи запрошуються батьки учнів.

 

Телефон для довідок: 097 400 73 92

 

Для участі у роботі Школи німецької мови просимо заповнити анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1u_bOQvNqlLR1d-BpQCrw3OkdV8Xv80aeVJIdYI7Xf7s/edit

 

або заповнити Заявку та надіслати на електронну адресу до 14 грудня 2018 року:

tsarykolga@gmail.com



Заявка на участь у школі
Завантажити Переглянути онлайн


Програма занять на 15.12.2018
Завантажити Переглянути онлайн