» » Відкрили виставку живопису Наталії Басараб «Закохана у квіти і міста»

Відкрили виставку живопису Наталії Басараб «Закохана у квіти і міста»

Дата: 1-03-2012, 10:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Персональну виставку живопису відомої тернопільської художниці Наталії Басараб відкрили 28 лютого у виставковій залі Тернопільського національного економічного університету.

Оглянути експозицію прийшло чимало студентів. Вони з нетерпінням чекали, коли художниця розріже стрічку і увійде до зали. І ось настав цей урочистий момент. Коли пані Наталія переступила поріг, назустріч їй вийшли дівчата-музи у легких вишуканих сукнях та екстравагантних капелюшках із червоними трояндами в руках.   Під музику, що одразу ж перенесла усіх присутніх у богемну Францію, музи, роль яких виконали студентки юридичного факультету Христина Деркач, Тетяна і Наталія Мацекур, закружляли у танку. Тоді по черзі підішли до пані Наталії і вручили їй червоні троянди.
Відтак, ведучий дійства — методист відділу гуманітарної освіти та виховання Юрій Дзюла ознайомив присутніх з короткою творчою біографією мисткині і запросив до слова проректора з питань гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Богдана Петровича Адамика. Він привітав Наталію Басараб з відкриттям виставки, висловив побажання на подальшу творчу співпрацю, вручив їй подяку від ректора університету Сергія Ілліча Юрія та букет квітів.
Привітала художницю і її найкраща подруга поетеса Марія Дем’ янівна Карпик. На пані Наталію чекало й кілька пісенних дарунків від вокального ансамблю « Галичанка» та солістки народного театру пісні « Для тебе» Ірини Новомлинської. Танець про найпрекрасніше та найніжніше почуття — кохання виконали солісти народного ансамблю танцю « Пролісок» Юлія Бурносова та Андрій Павлів.
Вітаємо пані Наталю із черговою персональною виставкою і бажаємо їй творчого натхнення на багато-багато років! Малюйте нові шедеври і не переставайте дивувати шанувальників Вашого таланту!
Працівники та студенти Тернопільського національного економічного університету зможуть оглянути виставку « Закохана у квіти і міста» до 14 березня.