» » Учасники СНГ «Банківський аналітик» зіграли у «Cash flow»

Учасники СНГ «Банківський аналітик» зіграли у «Cash flow»

Дата: 17-11-2016, 12:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 листопада 2016 року відбулося чергове засідання СНГ «Банківський аналітик», однак e нетрадиційній формі.  Гуртківці та куратори гуртка поринули в азарт гри «Cash  flow». Провів її Максим Федорович – випускник ФББ 2012 року, учасник гуртка 2008-2012 років. Ця гра дає можливість зрозуміти, що таке фінансова свобода, наскільки важливо мати заощадження, як правильно користуватися своїми акціями та нерухомістю.
 
На початку гри всі гравці знаходяться в однакових умовах: кожен має роботу та стабільний дохід. Вони проходять шлях, який пройшли багато бізнесменів, щоб досягнути фінансового успіху. Мета гри – створити пасивний дохід та осягти свою власну заповітну мрію. В ході гри можна зрозуміти, як власні думки впливають на наші досягнення. У всьому світі дорослі й діти грають в «Cash flow» для того, щоб зрозуміти принципи інвестування, капіталовкладення та використовувати ці знання в житті.               
 
Гуртківці та викладачі поринули в атмосферу бізнес-гри та з великим азартом й ентузіазмом демонстрували свої стратегії та бізнес-ідеї. В ході гри всі помітили потенціал та успішність в фінансовій сфері своїх товаришів та колег. Безсумнівно, кожному є чого навчитися в інших, задуматися над своїми думками та планами на майбутнє. Кожен мав змогу висловити свою думку та поділитися власним  досвідом і знаннями.                  
 
Переможцями стали куратор гуртка, к.е.н., доцент Забчук Галина Михайлівна та студенка групи ФБС-12 Квасігорох Лілія, з чим їх щиро вітаємо та бажаємо успіхів в нових починаннях. Висловлюємо подяку Максиму Федоровичу за проведення цікавої бізнес-гри.