Остання пара групи ІТОДСм–21

Дата: 17-11-2016, 12:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 листопада 2016 року відбулася урочиста остання пара магістрів факультету обліку і аудиту фахового спрямування «Інформаційні технології обліку та контролю в установах державного сектору економіки». Студенти підготували святкову програму, до участі у якій запросили викладачів.
                                
Випускники підготували цікаві номінації премії «Оскар» та інші сюрпризи для своїх наставників. Ведучими заходу були староста групи Лукасевич Павло та його заступник Стороженко Марія, а також інші студенти групи ІТОДСм–21.
 
Неймовірна кількість позитивних моментів упродовж зустрічі залишила незабутні враження в адміністрації факультету, а також педагогічного колективу кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг.
 
Завершилася пара побажаннями від викладачів успішно реалізувати свої професійні вміння та навички. Студенти подякували викладачам та адміністрації за візит на свято, а також за активну участь у конкурсах.
 
Свято вдалося на славу! Було весело, цікаво, несподівано і святково! Остання пара групи ІТОДСм-21 надовго запам’ятається усім викладачам.