» » «Студентська ліра – 2016». День перший!

«Студентська ліра – 2016». День перший!

Дата: 17-11-2016, 13:06 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 16  листопада 2016 року о 15.00 год. в актовій залі ТНЕУ розпочався фестиваль-конкурс творчо обдарованої  молоді  – гранд-шоу мистецьких талантів першокурсників «Студентська ліра - 2016».
                                                  
Від імені ректора ТНЕУ професора Андрія Ігоровича Крисоватого з привітанням до конкурсантів звернувся проректор з науково-педагогічної роботи Василь Ярославович Брич  і побажав учасникам «Студентської ліри-2016» впевнено йти до перемоги в мистецьких змагах, а глядачів-вболівальників закликав з повагою відноситися до кожного конкурсного виступу.
 
І почалося…
 
В переповненому залі вирували неабиякі святкові глядацькі пристрасті, адже в перший день на славетній сцені ТНЕУ вперше виступали студентські творчі колективи  факультету обліку і аудиту, факультету фінансів  та факультету комп’ютерних інформаційних технологій.
 
З кожним роком фестиваль-конкурс «Студентська ліра» вдосконалюється, художні програми творчих колективів стають в постановочному плані все складнішими, цікавішими та захоплюючими. Декорації, кольорове світло і відеоряд, сценічні ефекти   збагачують   палітру концертних номерів конкурсантів, режисерсько-постановочні елементи стають більш вишуканими та елегантними. Усе це разом створило на сцені і в залі атмосферу фантастичного  хвилюючого мистецького дійства…
 
Тематика конкурсних програм наповнюється філософськими роздумами про сенс життя, співчуття чужому горю і стражданням, висвітлюють інші грані морального духовного зростання, становлення громадянина України…
 
Шаленна підтримка з глядацького залу, чітка і майже професійна робота студентів за лаштунками  по підготовці сцени, виносу декорацій, допомоги в переодяганні в інші концертні костюми, надихають конкурсантів з великим запалом і потроєною енергією віддавати свою юно-молоду талановитість зі сцени, дарувати чарівні світлі емоції радості, ритму, мелодії, грації і краси…
 
Фестиваль-конкурс «Студентська ліра-2016» відбувається в рамках святкування нашим університетом славного 50-річного ювілею.
 
Виступи  творчих колективів усіх факультетів, інституту, коледжу є подарунком ТНЕУ, тією юно-молодою мистецькою стрічкою, яка обрамляє  напис і цифри  «ТНЕУ-50!».
 
Сьогодні, в день святкування Міжнародного дня студентів, свою мистецьку майстерність демонструватимуть творчі колективи, які представлятимуть
 
-         юридичний факультет;
-         коледж економіки, права та інформаційних технологій;
-         навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Богдана Гаврилишина.
 
Хто стане переможцем «Студентської ліри-2016» ми дізнаємося завтра, в заключний день цього грандіозного фестивалю-конкурсу!