» » «Він, вона, вони і я - на фінансах всі сім’я!»

«Він, вона, вони і я - на фінансах всі сім’я!»

Дата: 28-11-2016, 16:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Славні традиції факультету фінансів продовжують його наймолодші студенти. Позаду залишилися години репетицій, наполеглива праця, справжній дух суперництва, святкова ейфорія, шквал емоцій, сльози радості та гордості за рідний факультет, адже відбувся найочікуваніший та найяскравіший  конкурс творчо обдарованої молоду ТНЕУ «Студентська Ліра - 2016».
                       
Творчий колектив факультету достойно представив свою конкурсну програму та потішив глядачів цікавими виступами, оригінальними перфоменсами та незабутніми номерами.
 
Щоб відновити в пам’яті ці неповторні миті, студентський актив разом з адміністрацією факультету організував для своїх першокурсників сімейний перегляд відеощоденників «Студентської Ліри». Приємно, що з вітальними словами та солодкими подарунками до фінансистів завітав ректор університету, д.е.н., професор Крисоватий А. І., який зазначив, що у нашому університеті навчається найкреативніша, з непересічними ідеями, «свіжими» думками та незаангажованими поглядами молодь. Андрій Ігорович побажав усім присутнім наполегливості у досягненні поставлених цілей, міцної дружби, палкого кохання та натхнення до нових звершень.
 
Декан факультету фінансів Кізима А. Я. подякував своєму студентському колективу за відмінну роботу, відзначив іменними значками кращих студентів та вручив святковий торт із символікою рідного факультету.
 
В такій теплій та сімейній атмосфері фінансисти завершили свій вечір із твердим переконанням, що обрали найкращий вищий навчальний заклад країни!