» » Талановита і творча молодь ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина!

Талановита і творча молодь ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина!

Дата: 6-12-2016, 15:36 | Автор:

Цієї осені народний аматорський ансамбль танцю «Глорія Бай» з Тернопільщини отримав шанс побувати на Міжнародному фестивалі національних, народних і сучасних культур «Дні міжнародної культури в Грузії», який проводився в період з 19.11.-24.11. 2016 р. Одним з учасників ансамблю є студент ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Паращук Назарій (гр. МЕВ-31).
  Фестиваль, у якому взяли участь колективи із Грузії, України, Ізраїлю, Болгарії за сприяння Міністерства культури Грузії, Міжнародної благодійної асоціації творчої молоді та Союзу розвитку фольклору і туризму Грузії "Колхіда", відбувся у курортних містах Батумі та Кобулетті. Метою фестивалю є просування ідеї національної єдності, пошук нових напрямків молодіжної культури, зародження нових творчих ідей і традицій на основі самобутніх культур народів світу.
  Глядачі захоплювалися тацями у виконанні «Глорії Бай» такими як: «Березнянка», «Вітання з Байковець» та Байковецькі вихиляси». Учасники ансамблю доклали багато зусиль, щоб гідно представити Україну на цьому фестивалі та отримали високі оцінки від журі фестивалю.
  Хочемо зазначити, що попри те, що Назарій Паращук розкриває свої творчі здібності, ми знаємо його як студента, який добре вчиться та бере активну участь в житті ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина. Вітаємо Назарія та ансамбль танцю «Глорія Бай» з перемогою, бажаємо подальших успіхів та нових звершень!
Фотозвіт: