» » Андріївські вечорниці на факультеті банківського бізнесу!

Андріївські вечорниці на факультеті банківського бізнесу!

Дата: 14-12-2016, 09:43 | Автор: студентка 3 курсу ФББ Маша Дідик

 12 грудня, у понеділок, на факультеті банківського бізнесу відбулося історичне українське свято – Андріївські вечорниці. Дрес-кодом дійства була вишиванка. Гостями свята стали декан факультету, к.е.н., доцент Богдан Петрович Адамик, заступник декана, к.е.н., доцент Василь Онуфрійович Ткачук, а також викладачі кафедри банківської справи та кафедри банківського менеджменту та обліку.
                                 
Усіх присутніх було розподілено на команди цікавим способом – за начинкою із навмання вибраного пампушка. Команди змагалися між собою за перемогу.
 
Було організовано безліч конкурсів,  що стосувалися українських традицій та звичаїв, життя українського народу. А саме: кусання калити, конкурс українського танцю та народної пісні, «Хто я?», «Склади слово» та багато інших. Кусання калити на святі – чи не найвеселіше дійство, в якому активну участь взяли хлопці факультету.
 
Учасники свята отримали багато подарунків, а також хороші та теплі враження.
 
На завершення декан факультету вручив активістам грамоти за розвиток культурно-мистецького життя факультету.
 
Організовані Андріївські вечорниці були веселим і колоритним дійством. Перед учасниками святкового заходу ожили традиції українського народу. Тепер головне, щоб вони не пішли у забуття. 
 
Щиро дякуємо за організацію та проведення чудового свята адміністрації та студентському активу факультету банківського бізнесу.