» » Від зірниці до зірниці – на фінансах вечорниці!

Від зірниці до зірниці – на фінансах вечорниці!

Дата: 15-12-2016, 15:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Український народ здавна славиться своїм колоритом та самобутністю. З покоління в покоління українці передають свою духовність та високу культуру. Різнобарвність традицій та звичаїв просто вражає, адже кожна пора року  особлива по-своєму. Весна дарує велич Христового Воскресіння,  літо –  єднання Трійці, осінь – захист Покрови Пресвятої Богородиці, а зима – народні гуляння в честь Андрія Первозванного та радість Різдва Христового.
 
На календарі 13 грудня 2016 року, а це означає, що вже традиційно, дружня факультетська родина фінансистів святкує Андріївські вечорниці. Святково прибрана зала, запашні домашні страви, ворожіння, гучні співи, запальні танці, веселі небилиці, гумор, радість та сміх – ті компоненти, які створили всім присутнім атмосферу родинного єднання, затишку та тепла.
 
Приємно, що це свято так полюбилося студентській молоді факультету, професорсько-викладацькому колективу, навчально-допоміжному персоналу та адміністрації не лише факультету фінансів, а й цілого університету. Адже шанованим гостями на святі були декани, директори інститутів та заступники різних факультетів, проректор з науково-педагогічної роботи Брич В.Я., а також студентський актив дружніх факультетів.
 
Від творчих колективів кафедр факультету та студентського активу лунали найщиріші вітання для дорогих іменинників: ректора ТНЕУ, д.е.н, професора Крисоватого Андрія Ігоровича, декана факультету  фінансів, к.е.н, доцента Кізими Андрія Ігоровича, голови профбюро факультету, к.е.н, доцента Машка Андрія Івановича, к.е.н. та доцента кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Дерлиці Андрія Юрійовича.
 
Завершилися народні гуляння на Андрія, як і годиться, смачними частуваннями і святковою дискотекою.
 
Адміністрація та творчий колектив факультету висловлює щиру подяку усім, хто долучився до організації свята, був його активним учасником, шанованим гостем чи вдячним глядачем.