» » «Солодкі» підсумки навчання в коледжах ТНЕУ

«Солодкі» підсумки навчання в коледжах ТНЕУ

Дата: 19-12-2016, 16:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14 грудня 2016 р. відбувся звітний концерт коледжів ТНЕУ, нагородження найактивніших студентів та оголошення результатів Конкурсу на кращу академічну групу КЕПІТ ТНЕУ.
 
Оцінювалася якість навчання 42 студентських академічних груп 1-3 курсів за період з 1 вересня по 12 грудня 2016 року. Конкурсна Комісія, яку очолила студентський декан коледжу Ірина Федишин (група ФКт-31), визначила переможцем Конкурсу групу, яка отримала найвищі рейтингові позиції з успішності за період конкурсу – тобто за I семестр 2016/2017 н.р.
 
Цією групою стала – ПРт-31 (староста Харо Вікторія, куратор групи Гурневич Б.М.) Показник якості навчання групи склав – 89%. Трішки не «дотягнули» до перемоги групи ФБСт-11 (староста Лукинів Мар’яна, куратор –Дзюла Ю.В.) – 88,9 % та ФКт-21 (староста Білан Катерина, куратор – Василик І.Ю.) – 88 %
 
Конкурс на кращу академічну групу проводився з метою підвищення якості навчання студентів, їх мотивації в оволодінні основами майбутньої спеціальності, згуртування групи.
 
Спонсором, який з нагоди відзначення 50-річчя Тернопільського національного економічного університету презентував для студентів 50 кілограмів цукерок, виступив приватний підприємець, власник мережі «Карамелька», випускник нашого університету 1996 року випуску Едуард Франкович Стецький.
 
Подяку Едуарду Франковичу від імені ректора Тернопільського національного економічного університету професора Крисоватого Андрія Ігоровича вручив директор коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ Шашкевич Олександр Любомирович.
 
Студенти вирішили поділитися отриманим подарунком із пораненими бійцями зони АТО, які перебувають у госпіталі на Сході України, з діточками Тернопільського обласного спеціалізованого комунального Дитячого будинку «Малятко» та з людьми похилого віку із Петриківського геріатричного будинку-інтернату.
 
Також Олександр Любомирович відзначив кращих за підсумками року, що минає, студентів коледжу, привітав їх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами та побажав цікаво провести зимові канікули.
 
Окрему подяку директор висловив викладачу КЕПІТ ТНЕУ к.е.н. Миколюк Світлані Миколаївні, яка виступила ініціатором проведення конкурсу.
 
Студенти коледжів ТНЕУ організували чудовий концерт з хореографічними, музичними та вокальними номерами, КВН, що зарядив позитивом гостей свята.
 
Відрадно, що у КЕПІТ ТНЕУ працюють викладачі, які сповнені любов’ю і до своєї справи, і до студентів, дбаючи не тільки про фахову підготовку студентів, а й про їхнє самовираження та самовдосконалення, засіваючи у юних душах добро і милосердя.