» » Студенти факультету банківського бізнесу стали віце-чемпіонами Галицької ліги КВН

Студенти факультету банківського бізнесу стали віце-чемпіонами Галицької ліги КВН

Дата: 20-12-2016, 09:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 11 грудня в м. Львів відбувся фінал Галицької ліги КВН, в якому у запеклій боротьбі зійшлися команди зі Львова, Мукачева, Тернополя, Чернігова і Новояворівську. Переможцем стала команда КВН з Новояворівська «Мамині діти», а віце-чемпіонами став колектив з Тернополя «В активному пошуку», учасниками якого є студенти факультету банківського бізнесу ТНЕУ Руслан Клімович і Максим Григор'єв.
                                               
«Чесно кажучи, ми вважаємо, що результат фіналу є несправедливим, тому що об'єктивно ми були смішніші, ніж команда-переможець. Підтвердженням цих слів можуть бути схвальні відгуки глядачів, а також реакція залу на наші жарти. Вона була найсильнішою, а тому ми засмучені результатом гри. Наступного разу плануємо виправити цю несправедливість», – каже учасник команди «В активному пошуку» Руслан Клімович.
 
Максим Григор'єв відзначив зал, який так тепло реагував на жарти команди, а також наголошує, що наступного разу перемога обов'язково буде за нами.
 
Загалом у сезоні взяло участь 30 колективів з різних куточків України. Підсумок фіналу 12 сезону Галицької ліги КВН був таким:
 
1 місце: Мамині діти (Новояворівськ) – 13,8
2 місце: В активному пошуку (Тернопіль) – 13,0
3 місце: 7'Я (Чернігів) – 11,8
4 місце: В 10 ку (Львів) – 10,6
5 місце: Кадило гумору (Мукачево) – 9,8
 
Це вже не перше досягнення наших студентів, адже в жовтні хлопці разом з командою також стали віце-чемпіонами Студентської ліги КВН м. Тернополя.
 
Щиро вітаємо команду «В активному пошуку» з 2 місцем і бажаємо їм нових досягнень і здобутків!