» » Запрошуємо на прем'єру фільму «Воїни духу»

Запрошуємо на прем'єру фільму «Воїни духу»

Дата: 12-01-2017, 16:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Представляємо Вашій увазі всеукраїнську подію – національну прем’єру фільму «ВОЇНИ ДУХУ» в кінотеатрах України (автори Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко). У широкий прокат виходить документальна стрічка, приурочена річниці оборони ДАП та Дню Соборності України.  Покази та патріотичні заходи, зустрічі пам’яті стартують по всій Україні. У місті Тернопіль з 19 січня 2017 року відбудеться прем’єра фільму і покази в кінотеатрі Палац Кіно за адресою: вул. І. Франка, 8.
 
Ідея проекту – залучити до культурно-патріотичних заходів школярів, учнів професійних училищ та ліцеїв, студентів вищих навчальних закладів, військових та усіх громадян. Метою є надання громадянам міст, містечок і сіл можливості знати в обличчя своїх Захисників, які проводитимуть зустрічі з глядачами фільму, а також збереження пам’яті про Героїв, які не вмирають.  
 
Це загальнодержавна патріотично-виховна подія для молодого покоління і актуальна культурно-просвітницька акція України. Стрічка «ВОЇНИ ДУХУ» про ЧЕСТЬ, ВІРНІСТЬ, БРАТЕРСТВО. Приклад для громадян, як залишатися людяними і незламними у найважчих доленосних ситуаціях.