» » До ТНЕУ завітали учні Попаснянського будинку дитячої та юнацької творчості

До ТНЕУ завітали учні Попаснянського будинку дитячої та юнацької творчості

Дата: 13-01-2017, 13:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На запрошення та за сприяння ректора Тернопільського національного економічного університету професора Крисоватого Андрія Ігоровича і начальника Тернопільського зонального відділення військової служби правопорядку Бугая Івана Тарасовича на час Різдвяних свят (з 5 по 9 січня) до Тернопільщини завітали учні Попаснянського будинку дитячої та юнацької творчості (Луганська область) у супроводі директора – Людмили Григоренко та керівника вокального гуртка Тетяни Домашенко.
 
Програма перебування була доволі насиченою. За цей час учні ознайомилися з умовами навчання в Тернопільському національному економічному університеті та в коледжах ТНЕУ, матеріально-технічною базою вищого навчального закладу, побували на екскурсіях у м. Тернопіль та Хмельницький, у Збаразькому замку та відвідали Свято-Успенську Почаївську лавру.
 
Надзвичайно вражені діти були святкуванням Святвечора та Різдва у родинах працівників Тернопільського національного економічного університету, грою в боулінг та катанням на ковзанах у ТРЦ «Подоляни».
 
Увечері, на саме Різдво, діти були присутні на службі Божій в Катедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці м. Тернополя, де заколядували українські колядки, відвідали найбільшу Різдвяну шопку в Україні, що в Церкві святого Апостола Петра м. Тернопіль.
 
Безпосередніми організаторами перебування дітей Попаснянщини виступили заступник директора ННІІОТ доцент Грицьків А.В., декан факультету фінансів доцент Кізима А.Я., голова Тернопільської обласної організації ветеранів-учасників миротворчих операцій Кіндрат О.С., доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Машко А.І., директор КЕПІТ ТНЕУ доцент Шашкевич О.Л.
 
Діти висловлюють слова щирої вдячності за теплий прийом ректору ТНЕУ професору Крисоватому А.І. та висловлюють надії на майбутнє навчання в найкращому університеті України – Тернопільському національному економічному університеті.
 
Окремі слова подяки усім спонсорам та благодійникам, які долучилися до організації зустрічі: директору ННІІОТ професору Десятнюк О.М., декану юридичного факультету доценту Банаху С.В., трудовим колективам факультету фінансів, ННІІОТ, родинам, що люб’язно прийняли дітей, ТРЦ «Подоляни», ресторанам «Барбареско», «Клуб файного міста», «Файна хата», військовій частині Національної гвардії України у м. Тернопіль, їх керівникам та працівникам.
 
Діти Попаснянщини підтвердили, що Україна – єдина, соборна та незалежна Держава, а Схід та Захід – разом!