» » Вітаємо переможців першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»!

Вітаємо переможців першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»!

Дата: 13-02-2017, 12:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 9 лютого 2017 року на базі факультету економіки та управління ТНЕУ відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування».
              
Під час Олімпіади учасники виконували письмове завдання, яке включало тестову та практичну частини.
 
За результатами оцінювання робіт учасників визначено таких переможців:
 
I місце – Коверняга Анастасія (ст. гр. МУІДм-11)
Городецька Тетяна (ст. гр. МОА-41)
 
ІI місце – Рожко Надія (ст. гр. МУІДм-11)
Гринько Ольга (ст. гр. МОА-41)
 
ІІI місце – Ухачевський Дмитро (ст. гр. МУІДс-11)
Китманов Микола (ст. гр. МОА-41)
 
Рекомендовано до участі у IІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади студентку групи МУІДм-11 Ковернягу Анастасію та студентку групи МОА-41 Городецьку Тетяну.
 
Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» відбудеться 4-5 травня 2017 р. у Тернопільському національному економічному університеті відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 9 грудня 2016 року № 1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році».
 
Дякуємо усім учасникам! Вітаємо переможців та бажаємо їм гідно представити Тернопільський національний економічний університет у наступному етапі олімпіади!