» » Ветерани АТО у пошуках ідей для власного бізнесу

Ветерани АТО у пошуках ідей для власного бізнесу

Дата: 15-02-2017, 14:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 11-12 лютого ветерани АТО продовжили навчання у рамках бізнес-курсу «Підприємництво: започаткування власної справи», який організований колективом Тернопільської бізнес-школи спільно з підприємцями Тернополя.
 
Цього разу до навчання долучилися нові учасники. Серед близько 30 слухачів організатори радо вітали представників не лише з Тернополя, але й Києва, Харкова, Івано-Франківської області. Позитив та відкритість супроводжували спілкування учасників із тренерами та менторами курсу.
 
Разом із натхненним Сергієм Дмитришиним (засновник IT-компанії Crowdin) ветерани освоїли ключові принципи та критерії щодо пошуку та первинної валідації бізнес-ідей, а також опанували один із базових інструментів бізнес-моделювання, який зможуть успішно застосовувати для проектування власного бізнесу.
 
Про форми підприємництва, особливості реєстрації підприємства, основи оподаткування, документальний супровід бізнес-дільності та інші складні правові аспекти ведення бізнесу ветеранами в Україні доступно розповів компетентий Володимир Левкович (партнер юридичної компанії YARLAN, м. Київ).
 
Вихідні дні ветерани завершили з новими ідеями, домашніми завданнями та нетерпінням в очікуванні наступних зустрічей у бізнес-школі.