» » «Міжнародний відділ університету: кращі практики»

«Міжнародний відділ університету: кращі практики»

Дата: 20-02-2017, 14:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16-17 лютого 2017 р. начальник відділу міжнародного співробітництва Стрельбіцька Н. Є. та к.т.н., доцент кафедри економічної кібернетики Адамів О. П. взяли участь у другому модулі Програми «Міжнародний відділ університету: кращі практики».
                           
Освітня програма «Міжнародний відділ університету: кращі практики», що організована Британською Радою та проводиться за підтримкою Міністерства освіти і науки України, спрямована на професійний розвиток і підвищення компетентності керівників та співробітників відділів міжнародних зв’язків українських університетів. Програма складається з двох модулів (кожен тривалістю два дні), які проводилися у жовтні 2016 р. та лютому 2017 р.
 
Тренерами другого модуля виступили керівники міжнародних офісів рейтингових британських університетів: Джеймс Кеннеді – директор з міжнародного співробітництва Уорікського Університету та Стефані Сандфорд – регіональний менеджер міжнародного відділу Університету Ковентрі.
 
Другий модуль програми «Міжнародний відділ університету: кращі практики» був присвячений оптимізації підтримки міжнародних студентів (вступ, обмін, інтеграція в студентському середовищі і в країні), розвитку міжнародного партнерства і співпраці в дослідницькій діяльності та залученню фінансування та управління коштами (національними, міжнародними (Erasmus+, Horizon 2020), корпоративними, благодійними).