» » Магістри факультету фінансів успішно презентували свої наукові дослідження

Магістри факультету фінансів успішно презентували свої наукові дослідження

Дата: 21-02-2017, 14:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно завершився захист магістерських робіт на факультеті фінансів. Студенти кафедри фінансів імені С.І. Юрія, які навчалися на магістерських програмах «Управління державними фінансами», «Управління місцевими фінансами» і «Управління фінансами домогосподарств», продемонстрували високий рівень теоретичних знань і практичних навиків з проблематики своїх наукових досліджень. Усі роботи були виконані на актуальні теми, мали практичну цінність і пройшли апробацію на студентських науково-практичних конференціях, що було відображено у відповідних наукових публікаціях. 
 
16 лютого 2017 року – в останній день роботи Державної екзаменаційної комісії – свої магістерські дослідження презентували студенти кафедри фінансів ім. С. І. Юрія групи ФДГм-21.
 
Презентація дипломних робіт відбувалася у форматі жвавої дискусії і динамічного обговорення. Магістри підготували змістовні та креативні виступи, достойно презентували результати своїх наукових досліджень і отримали схвальні відгуки та позитивні оцінки від членів Державної екзаменаційної комісії.    
 
Привітав студентів із завершенням їхнього навчання в університеті декан факультету фінансів Андрій Ярославович Кізима. Він подякував випускникам за яскраву сторінку, яку вони вписали в історію факультету фінансів, і побажав їм успіхів та щасливої долі.
 
Голова державної екзаменаційної комісії – директор Департаменту фінансів Тернопільської ОДА Степан Іванович Скибиляк – відзначив високий рівень винесених на захист наукових робіт, велику ерудованість і креативний підхід майбутніх фінансистів до вирішення поставлених завдань, а також подякував магістрам за позитив і надзвичайно приємну ауру, які панували в цей день під час захисту. Також Степан Іванович вручив пам’ятні подарунки від ректора університету Андрія Ігоровича Крисоватого студентам, які брали активну участь в організації та проведенні Global Money Week і Тижнів фінансової грамотності у Тернополі.     
 
Завідувач кафедри фінансів імені С.І. Юрія, доктор економічних наук, професор Ольга Павлівна Кириленко побажала випускникам хорошої і гідної роботи, знайти себе у сучасному бурхливому і непередбачуваному світі, великих особистих звершень і життєвої наснаги.   
 
Керівник магістерської програми «Управління фінансами домогосподарств», доктор економічних наук, професор кафедри фінансів імені С.І. Юрія Тетяна Олексіївна Кізима подякувала членам Державної екзаменаційної комісії за об’єктивність, виваженість та цікаву дискусію, а магістрам – за їхню творчу енергію, безмежну креативність, вміння завжди бути єдиною командою, інтелігентність та вишуканість.
 
Колектив кафедри фінансів ім. С. І. Юрія щиро радіє за своїх випускників і бажає їм успіхів та наснаги в подальшій професійній діяльності, а також терпіння, мудрості і вірності обраній професії фінансиста.