» » До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 24-02-2017, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Тернопільський національний економічний університет у 2017 році здійснює прийом слухачів на навчання за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби за освітнім ступенем «магістр» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (колишня Державна служба) за такими освітньо-професійними програмами: «Публічне адміністрування», «Управління публічними фінансами», «Публічне управління міжнародним співробітництвом», «Територіальне управління та місцеве самоврядування».
 
Умови вступу на навчання у 2017-2018 н.р. у на навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (колишня Державна служба)
Підготовка магістрів за освітньо-професійною програмою за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (колишня «Державна служба») у Тернопільському національному економічному університеті здійснюється з 1996 р. і за цей період підготовлено 2179 осіб. Ліцензований обсяг підготовки за даною спеціальністю за денною формою становить – 50 осіб, за заочною – 150 осіб.
Навчання здійснюється за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби та за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб відповідно до укладеного договору (контракту) та правил прийому до Тернопільського національного економічного університету.
За державним замовленням на навчання за денною та заочною формами приймаються особи, що мають повну вищу освіту, працюють в органах державної влади, посади яких належать до
6-9 групи оплати праці, чи на посадах місцевого самоврядування, посади яких віднесені до 5-7 категорії мають стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік, не досягли на момент подання документів: за денною формою – 35 років; за вечірньою, заочною (дистанційною) – 45 років (Постанова КМУ №789 від 29.07.2009 р. із змінами, внесеними постановою КМУ №674 від 27.09.2016 р.). 
Підготовка магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» у 2017-2018 н.р. здійснюватиметься за такими освітньо-професійними програмами: «Публічне адміністрування», «Управління публічними фінансами», «Публічне управління міжнародним співробітництвом» та «Територіальне управління та місцеве самоврядування».
Приймання документів та вступні випробування проводяться щорічно в квітні-липні. Зарахування слухачів на навчання проводиться до 25 серпня. Навчання починається з 1 вересня.
Конкурсний відбір осіб на навчання здійснюється за результатами вступних випробувань з основ держави і права, основ економіки та співбесіди з питань, що стосуються державного управління.
Особи, які успішно склали вступні випробування, але не пройшли за конкурсом або у них відсутній стаж роботи чи порушуються вікові обмеження, зараховуються на навчання на контрактній основі за окремим договором в межах ліцензованого обсягу.
Строк навчання за денною формою становить 18 місяців, за заочною (дистанційною) – 30 місяців.
Для вступу у магістратуру необхідно подати:
- заяву;
- чотири фотокартки розміром 3х4см;
- копії диплома про вищу освіту та додатка, трудової книжки, ідентифікаційного номера фізичної особи-платника податку, засвідчені в установленому порядку;
- копії паспортів громадянина України та закордонного;
- 4 конверти та папку на зав’язках.
Паспорт і військовий квиток (для військовозобов’язаних) подаються особисто.
 
Просимо подавати документи за адресою: 46020, м. Тернопіль,
вул. Львівська 11, корпус 1, приймальна комісія.
З усіх питань прийому звертатися за адресою:
 м. Тернопіль, вул. Львівська 11, кім. 11505
 тел. (факс) 8 (0352) 53-96-31
E-mail: magistr@wunu.edu.ua