» » Відбулася відкрита лекція В’ячеслава Вікторовича Толкованова

Відбулася відкрита лекція В’ячеслава Вікторовича Толкованова

Дата: 28-02-2017, 14:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 24 лютого 2017 року для слухачів Центру підготовки магістрів державної служби спеціальності «Публічне управління та адміністрування» доктор наук з державного управління, професор кафедри менеджменту та публічного управління В’ячеслав Вікторович Толкованов прочитав відкриту лекцію на тему: «Реформування публічного управління на засадах принципів «доброго врядування».
 
Розпочав захід завідувач кафедри менеджменту та публічного управління, д.е.н., професор Михайло Михайлович Шкільняк, який наголосив, що проведення відкритих лекцій надає змогу науковцям обмінюватися досвідом, а також передавати його слухачам магістратури.
 
Крім слухачів Центру підготовки магістрів державної служби відкриту лекцію відвідали в.о. директора Центру підготовки магістрів державної служби канд. екон. наук, доцент Олег Тимофійович Іващук та професорсько-викладацький колектив кафедри менеджменту та публічного управління.
 
Відкрита лекція В’ячеслава Вікторовича відзначалася актуальністю тематики, оригінальністю викладу матеріалу й цікавою подачею. Варто відзначити високий науковий рівень викладання, доступність змісту лекції для сприйняття, вміння лектора зацікавити слухачів та налагоджувати контакт з аудиторією.
 
Викладачі кафедри менеджменту та публічного управління і слухачі Центру підготовки магістрів державної служби висловлюють подяку професору В’ячеславу Вікторовичу Толкованову за змістовну та цікаву лекцію!