» » Студентський актив ТНЕУ зустрівся з ректором!

Студентський актив ТНЕУ зустрівся з ректором!

Дата: 28-02-2017, 18:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Тернопільському національному економічному університеті розпочався новий навчальний семестр. Студенти з новими силами готові приступити до навчання, реалізації цікавих проектів та креативних ідей. 28 лютого 2017 року ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий зустрівся з активною молоддю вищого навчального закладу.
 
Засідання розпочалося з обговорення проблеми проживання студентів у гуртожитку та можливих шляхів їх вирішення. Андрій Ігорович поцікавився чи студенти підтримують механізм розподілу стипендій згідно з проектом  Постанови КМУ «Про внесення змін до стипендійного забезпечення».
 
Також під час зустрічі ректор і студенти обговорили як зробити навчальний процес цікавішим для молоді. «Ми готові надати студентам право змінити 15% навчального плану», – зауважив А. І. Крисоватий. Крім цього, Андрій Ігорович  запропонував запозичити досвід у американських колег й організовувати онлайн-лекції в межах певних дисциплін. Активістів така ідея дуже зацікавила, тому юнаки та дівчата, отримавши підтримку ректора, пообіцяли найближчим часом представити свої пропозиції стосовно її практичної реалізації.
 
Отож, бажаємо натхнення та процвітання нашому студентському активу та університету в новому навчальному семестрі!