» » Відбувся відкритий турнір з фрі-файту

Відбувся відкритий турнір з фрі-файту

Дата: 13-03-2017, 12:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одинадцятого березня 2017 року в СОК «Економіст» відбувся відкритий турнір з фрі-файту пам’яті майстра спорту України, володаря кубка України з фрі-файту, випускника Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ Романа Ільяшенка, який загинув 30 серпня 2014 року при виході колони з-під Іловайська ( Донецька область).
 
Захід пройшов за участі команд Чорткова, Тернополя, Яремче, Калуша, Івано-Франківська, Ірпеня та інших.

В. о. директора Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ виступила з вітальним словом до учасників заходу. У своєму виступі Надія Євстахіївна згадала Романа за студентською партою, завжди усміхненого, активного та відповідального… Це було немов учора… Велика втрата не дає згаснути жалю і болю у душі. Роман Ільяшенко – це приклад для наслідування сучасній молоді. Мужній, справедливий, який понад усе прагнув миру і злагоди на рідній землі, за що і поклав своє молоде життя.


Учасники та студенти ЧННІПБ розпочали турнір хвилиною мовчання в пам'ять Романа. Змагання відзначилися запеклою боротьбою та перемогою найсильніших. Віримо, що й Україну невдовзі чекає час тріумфу та перемоги.