» » «Як наші діди парубкували» дізнавалася молодь ФББ

«Як наші діди парубкували» дізнавалася молодь ФББ

Дата: 17-03-2017, 11:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 березня 2017 року студенти-першокурсники факультету банківського бізнесу, а також учасники студентських наукових гуртків кафедри банківської справи «Банківський аналітик» та «Грошова парадигма» відвідали Тернопільський драматичний театр імені Т.Г. Шевченка. До нашої уваги була представлена вистава у жанрі музичного жарту-комедії «Як наші діди парубкували» за п`єсою Володимира Канівця. 
 
Відвідини студентами-банкірами театру мало на меті, передусім, просвітницьку та естетичну місію. Театр через яскраву гру, музику, сценічну театральну метафору долучає молоде покоління до кращих зразків національної спадщини. Особливо, коли від театрального дійства та неординарного музикального супроводу перехоплювало дух!
 
Сюжет вистави дуже цікавий та легкий у сприйнятті. У давнину тільки після батьківського благословення дівчина могла з`єднати своє життя з коханим. А якщо батьки закоханої пари були проти, вони вигадували будь що лиш би бути разом.
 
Ми переконалися, що ця весела і дотепна комедія користується неабиякою популярністю серед глядачів. Жарти сипались з уст героїв щохвилини. Вистава наповнена веселими українськими розповідями, співами і танцями.
 
Перегляд вистави відбувся з ініціативи к.е.н., доцента кафедри банківської справи Галини Михайлівни Забчук, також до нас приєднався й к.е.н., доцент Ярослав Іванович Чайковський.
 
Ми залишилися задоволеними після відвідин театру та збагатися масою найпозитивніших емоцій!
 
Враженнями поділилася студентка магістратури факультету банківського бізнесу Марія Вільшанська