» » Візит студентів ФЕУ на ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Візит студентів ФЕУ на ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Дата: 24-03-2017, 12:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 березня 2017 року студенти групи УПЕП-31 факультету економіки та управління ТНЕУ побували на ТОВ «СЕ Борднетце-Україна». Метою візиту є поглиблення теоретичних та практичних знань студентів у рамках вивчення дисципліни «Нормування праці».
 
ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» є виробником кабельно-провідникової продукції для концерну «Golf 7» «AudiA4». Засновником даного підприємства є японська компанія «СумітомоЕлектрік» (Sumitomo Electric Bordnetze) – провідний світовий виробник кабельної продукції. 
 
ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» вдалося вирости з пілотного виробництва невеликих модулів до заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів. А завдяки вдалій кадровій політиці підприємство стало одним з найбільших роботодавців Тернопілля, яке на сьогодні є одним з провідних на національному ринку підприємств з іноземним капіталом, яке виготовляє кабельно-провідникову продукцію для автомобілів марки Volkswagen та Audi.
    
Сьогодні на підприємстві сумлінно працюють понад три з половиною тисячі робітників, кожен з яких є «частинкою механізму»,  виконує свою роботу на усі 100%. Працьовитий, цілеспрямований колектив підприємсва ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» є невід'ємною складовою успішності досить молодого підприємства.
 
Студенти ознайомилися з організаційною структурою, напрямами розвитку підприємства, роботою відділу кадрів, відділу професійного навчання та розвитку працівників підприємства. Майбутні управлінці змогли пересвідчитися, що за умов реалізації виваженої управлінської політики на підприємстві та гнучкого нормування праці можна досягати бажаного результату в сучасних умовах.
 
Відвідавши виробничі приміщення підприємства, ознайомившись з виробничим процесом, студенти отримали інформацію про можливості працевлаштування після завершення навчання та набуття статусу дипломованих фахівців.