» » «Піснею до серця – серцем до народу»

«Піснею до серця – серцем до народу»

Дата: 24-03-2017, 16:07 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 «Піснею до серця – серцем до народу» – саме таку назву мала концертна програма за участю художніх колективів ТНЕУ для учасників Всеукраїнської та обласної студентських олімпіад з математики та вищої математики серед студентів внз І-ІІ рівнів акредитації, які відбулися у виставковій залі Тернопільського національного економічного університету.
 
Мистецькі дарунки додали усім гарного настрою і кожен з присутніх на святі відчув щире тепло нашої великої університетської родини. Концертну програму розпочала солістка народного художнього театру пісні «Для тебе» Тетяна Шарган піснею «Українська родина». Молоде і древнє місто Тернопіль оспівав у пісні «Місто Терен-поля» студент університету Павло Тютюнник.
 
Також для учасників олімпіади свої улюблені пісенні композиції виконали Роксолана Залізняк, Оксана Корзун, Аліна Фарійон, Ірина Новомлинська, Аліна Ремус, Ірина Шевченко, народний вокальний ансамбль «Галичанка».
Витончені мелодії українських пісень прозвучали легко, наче натхнення самої весни. Вони зачарували і зворушили глядачів. Програму провели Ілона Дядьо та Павло Тютюнник. Щедра і багата земля, яка народжує таку талановиту юнь.
 
Пишаймося тим, що ми – українці! Плекаймо в серці батьківську мову! Пам’ятаймо, чиї ми діти і якого роду! І нехай наша рідна Україна буде мирною, багатою і щасливою країною!