» » Студенти ТНЕУ взяли участь у флешмобі

Студенти ТНЕУ взяли участь у флешмобі

Дата: 28-03-2017, 17:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 березня 2017 року Тернопіль прийняв естафету флешмобів присвячених безпеці дорожнього руху, яка розпочалася в Україні 20 березня і має на меті привернути до цієї теми увагу усього суспільства. Естафету Головному управлінню Національної поліції в Тернопільській області передало Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області.
 
Тернополяни передали естафету Головному управлінню Національної поліції в Івано-Франківській області.
 
Організували флешмоб студенти Тернопільського національного економічного університету, а саме факультет обліку і аудиту (декан – к.е.н., доцент Панасюк Валентина Миколаївна) та коледж економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ (директор – к.е.н., доцент Шашкевич Олександр Любомирович). До участі у заході також долучилися учні Великоглибочецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Ярослава Стецька Тернопільської районної ради (керівник гуртка юних інспекторів дорожнього руху – Носко Ольга Михайлівна).
 
Постановкою флешмобу займалася студентка факультету обліку і аудиту ТНЕУ – Вікторія Іванчук.
 
Зауважимо, що такі заходи привертають увагу громадян до необхідності дотримання правил дорожнього руху і мають на меті профілактику нещасних випадків на дорозі.
 
Студенти факультету обліку і аудиту та коледжу отримали подяки від начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола.