» » Екскурсія студентів ФФ до Верховної Ради України

Екскурсія студентів ФФ до Верховної Ради України

Дата: 14-04-2017, 13:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 12 квітня 2017 року студенти кафедри податків і фіскальної політики факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету  побували у  Верховній Раді України. 
 
Огляд Будинку Парламенту видався неймовірно цікавим та захоплюючим, адже студенти мали нагоду ознайомитися з історією будівлі, основними завданнями, функціями та повноваженнями законодавчої гілки влади. Активні і допитливі, вони, спробували уявити себе майбутніми народними обранцями, перебуваючи в сесійній залі та в кулуарах Парламенту.
 
Поспілкувалися молоді науковці і з помічниками-консультантами депутатів  Верховної Ради України, від котрих дізналися основні принципи роботи в команді, завдання та обов’язки помічників.
 
Отож, майбутні податківці і митники висловлюють щиру подяку за сприяння у проведенні екскурсії Народному депутату України – Македону Юрію Миколайовичу; помічнику-консультанту Народного депутата – Савчуку Василю Степановичу за привітність, цікаву інформацію;  та за організацію поїздки викладачеві кафедри податків і фіскальної політики – Гуцул Інні Анатоліївні.