» » Ніч на факультеті банківського бізнесу

Ніч на факультеті банківського бізнесу

Дата: 19-05-2017, 11:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З нагоди відзначення тижня банкіра колектив факультету банківського бізнесу в ніч з 16 на 17 травня 2017 року організував шоу «Ніч на факультеті». Декан факультету Богдан Петрович Адамик привітав студентів, побажавши наполегливості, сумлінності, саморозвитку й самовдосконалення.
 
Розпочалося дійство з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». Гру провели студенти Ігор Пащук, Максим Григор’єв та Віталій Слободян. Були сформовані 4 команди. Гравці у «Що? Де? Коли?» повинні мати широкий світогляд і цікавитися досягненнями сучасного суспільства. Для них важливо вміти швидко, креативно думати. Може здатися, що для успішної гри обов'язково знати величезну кількість фактів, дат і подій. Запитання стосувалися різноманітних сфер життєдіяльності, мали різну стилістику, тому найкращими гравцями є, переважно, найерудованіші особи та гравці, які чимало читають. Сильна та класна команда повинна складатися з людей, які думають по-різному, але добре розуміють один одного, а кожен має особливі та глибокі знання з іншої сфери. Перемогу здобула команда «Котлета-ракета».
 
Також відбувся розважальний конкурс-змагання «Хто зверху?».  Дійство проводили Кондратюк Вікторія, Грицуняк Ірина та Давидюк Олена. У шоу брали участь дві команди – чоловіча та жіноча. Щоб перемогти, дівчатам доведеться запитати себе: що вони знають про чоловічий світ і як чоловіки до цього ставляться? Хлопці, в свою чергу, повинні зробити те ж саме щодо жінок. Дуель чоловічого і жіночого світів ділиться на раунди, що складаються з бліц-опитувань, різних конкурсів та змагальних ігор. Крім того обговорюються теми, які чоловіки та жінки у присутності один одного не піднімають. Даний захід викликав надзвичайно позитивний сплеск емоцій в учасників, адже усі відчули командний дух та прагнення перемогти. У кінцевому результаті, після напруженої боротьби, перемогла команда хлопців.
 
Подібні заходи дозволяють студентам весело, пізнавально та цікаво проводити дозвілля разом з улюбленим факультетом, а викладачам вкотре поринути у свої студентські роки.