» » Святкова імпреза на факультеті банківського бізнесу

Святкова імпреза на факультеті банківського бізнесу

Дата: 22-05-2017, 10:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У четвер, 18 травня, у виставковій залі Тернопільського національного економічного університету відбулася урочиста імпреза з нагоди відзначення Дня банківського працівника. Дійство розпочалося з вітальних слів першого проректора університету М. І. Шинкарика. Грамотами та цінними подарунками від ректора університету були нагороджені студенти-переможці Всеукраїнських конкурсів наукових робіт і олімпіад та їх наукові керівники, а також молодь ФББ отримала грамоти за активну участь у громадській роботі та вагомі здобутки у навчанні.
 
Концерт продовжив учень Тернопільської ЗОШ № 5 Святослав Романів із піснею «Luna tu». Щиро привітали зі святом усіх присутніх декан факультету банківського бізнесу Адамик Б. П. та заступник декана Ткачук. В. О. Грамотами, цінними подарунками та грошовими преміями були нагороджені учні шкіл-переможці конкурсу наукових та творчих робіт. Гостем свята став начальник Тернопільського облуправління Ощадбанку Ярослав Соляр,  який наголосив, що професія банкіра на даний час є затребувана і престижна. Він нагородив пам’ятними монетами адміністрацію факультету.
 
Вітали студентів факультету також керівники відділень Західного головного регіонального управління ПАТ «Приватбанк» Кобель Василь Миколайович й Ігнатов Юрій Олександрович.
 
Із запальним хіп-хопом виступили студенти першого курсу факультету банківського бізнесу, а також учасники студії сучасного танцю «TE  UA CREW»  під керівництвом випускника факультету Максима Чижевського.
 
Під час святкового концерту продемонстрували свої таланти студенти факультету банківського бізнесу Анна Акопджаннян та Ігор Фільварочний, виконавши музичну композицію «Kiss me».
 
Глядачі зустріли оплесками Тетяну Шарган, яка виконала пісню «Українська родина». Свято завершилося піснею «Ми – українці» у виконанні Павла Тютюнника.