» » Візит викладачів та студентів кафедри податків та фіскальної політики до «НВК Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» м. Горохів

Візит викладачів та студентів кафедри податків та фіскальної політики до «НВК Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» м. Горохів

Дата: 26-05-2017, 17:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках розвитку партнерських відносин між Тернопільським національним економічним університетом і «НВК Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» м. Горохів викладачі кафедри податків та фіскальної політики Бондаренко Є.П. та Ткачик Ф.П. і студенти факультету фінансів Поглод Христина та КЕПІТ ТНЕУ Федишин Ірина здійснили презентацію нашого університету для учнів НВК.
                              
У ході зустрічі було розглянуто особливості вступу до ТНЕУ у 2017 році, а також переваги навчання у вищому навчальному закладі. 
 
Приємно відзначити зацікавленість учнів у практичних фахових спеціальностях, умовах проживання, наукових, спортивних, культурних заходах нашого університету та факультету фінансів, незважаючи на одночасну презентацію інших внз у «НВК Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» м. Горохів.
 
Зустріч відбулася на високому організаційному рівні, в дружній атмосфері та продукує посилення співпраці і реалізацію креативних наукових заходів у перспективі.
 
Колектив кафедри висловлює подяку директору, учням та працівникам гімназії за організацію та спільне проведення цікавого презентаційного заходу. До нових зустрічей!