КПМГ: «Кар’єра точно в ціль»

Дата: 26-05-2017, 17:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Хочете правильно обрати свій кар’єрний шлях? Мрієте зробити своє резюме привабливим для роботодавців? Бажаєте ефективно підготуватися до співбесіди? Цікаво дізнатися про кар'єрні та освітні можливості в КПМГ?
 
Ми залюбки Вам про це розкажемо! Приходьте!
 
31 травня 2017 р., початок о 12.00 год.
Тернопільський національний економічний університет
Факультет обліку і аудиту
корпус № 2, ауд. 2112
м. Тернопіль, майдан Перемоги, 3
Вхід – вільний
 
КПМГ – міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. В офісах КПМГ у 155 країнах працює понад 170 000 професіоналів.
 
КПМГ здійснює свою діяльність в Україні з 1992 року і надає послуги з аудиту, оподаткування, бухгалтерського обліку, а також консультаційні послуги з фінансових питань провідним вітчизняним та міжнародним підприємствам та організаціям. Офіси КПМГ відкриті у Києві та Львові.
 
КПМГ – одне з найкращих місць, де можна набути досвід в міжнародному бізнесі, працюючи над проектами для великих українських та міжнародних компаній. Ми зацікавлені в залученні талановитих спеціалістів, які можуть надавати широкий спектр комерційних послуг нашим клієнтам в усьому світі, допомагаючи їм ефективно вирішувати найважливіші питання бізнесу.
 
Контакти
 
За додатковою інформацією звертайтеся до Галини Левчук: +380 (44) 490 55 07 graduate@kpmg.ua та слідкуйте за новинами КПМГ на сторінках Компанії у соцмережах.