» » Фінансисти підкорюють вершини!

Фінансисти підкорюють вершини!

Дата: 1-06-2017, 11:09 | Автор: Актив ФФ

 Наприкінці навчального року студенти факультету фінансів мали чудову нагоду провести у мальовничих Карпатах незабутні 3 дні: відпочинку, праці, щастя, ейфорії, драйву, адреналіну, комфорту, неймовірних емоцій та сімейного затишку. Усе це студенти факультету відчули декілька днів тому – 27-29 травня першокурсники, студенти старших курсів та адміністрація факультету фінансів вирушили у незабутню поїздку в Карпати.
 
Упродовж трьох днів молодь мала нагоду стати учасниками тренінгів, конкурсів, які підготували для них студенти старших курсів. Поділившись на команди, студенти мали можливість придумати проекти, які вони хотіли б реалізувати на факультеті, презентувавши їх потім перед деканом факультету Андрієм Ярославовичем Кізимою, заступником декана Тарасом Ярославовичем  Маршалком та студентами старших курсів.
 
Особливо вразили студенти першого курсу, які всього лиш за одну годину змогли підготувати концертну програму, де звучали пісні про факультет фінансів. Приємно здивувало те, що ці пісні студенти написали самі.
 
Справжньою прикрасою як Українських Карпат, так і всієї України є високогірний хребет Чорногора, у якому знаходиться найвища точка України – гора Говерла (2061 м).
 
28 травня група в складі 35 студентів та адміністрації ФФ ТНЕУ підкорили найвищу точку нашої Батьківщини – гору Говерлу. Підкорeння вeршин є складним, алe водночас eйфорійним відчуттям і нехай шлях до Говерли був важким, але «НАС НЕ ЗУПИНИТИ, МИ ЙДЕМ ДО МЕТИ...» і досягли найвищої точки України миразом!
 
«Ми вже вкотре доводимо, що ми найкращі! Це той випадок, коли розумієш, що з такою сильною командою можна підкорити не лише Говерлу, а й багато інших вершин!», – ділиться враженнями студентка першого курсу Тетяна Каплун.
 
На завершення чудового відпочинку студентів очікував приємний та смачний сюрприз від декана факультету А.Я. Кізими та заступника декана Т.Я. Маршалка.
 
Родзинкою останньої «королівської» ночі стала зустріч сонця у мальовничих Карпатах, яку студенти провели в сімейному колі біля вогнища й з піснями під гітару.
 
Останній день подорожі вирішили провести в прекрасному м. Яремче, відвідавши могутній водоспад та сувенірний ринок.
 
Шкода, що все хороше так швидко закінчується, однак ця подорож назавжди залишиться в серцях кожного. Студенти ФФ ТНЕУ щиро дякують найкращій адміністрації факультету фінансів за підтримку та незабутній відпочинок!