Прощавай, Дитинство!

Дата: 9-06-2017, 16:17 | Автор: Миколюк С. М.

 Роки дитинства проходять непомітно. Ось минув і ще один рік навчання у коледжі. Студенти подорослішали, викладачі помудрішали. Дитинство накладає відбиток на все життя людини, бо саме в цей період формуються основні риси характеру та світобачення, здібності та таланти. Говорять, що це найщасливіша пора життя. Дитинство завжди асоціюється з іграшками. Це чарівний світ, в якому дитина захопливо грається ляльками, машинками, м’ячами. Це незабутня пора мрій, щирої радості та дорослішання. Скільки сокровенних таємниць і бажань пам’ятають дитячі іграшки і уявити не можна. І хоча дитинство пролітає дуже швидко, воно залишає у серці кожного незабутні сліди про яскраві і веселі події, улюблені іграшки. В пам’яті зберігаються теплі спогади про дитячі мрії.
 
Дитинство не вічне, воно все-таки коли-небудь закінчується, йому на зміну приходить доросле самостійне життя. Ми «виростаємо» з улюблених іграшок, дитячих книжечок, захоплюємось Інтернетом, дорослою літературою. А наші незмінні атрибути дитинства сумують за дитячою ніжністю та теплом.
 
Саме тому, до Міжнародного дня захисту, дітей студенти коледжу вирішили подарувати діткам із Притулку для неповнолітніх, що по вулиці Стрімкій, 6 у Тернополі, свої улюблені іграшки та дитячі книжечки із яких «виросли», щоб їх «старі друзі» приносили радість іншим. Потрібно було бачити щасливі очі дітлахів коли вони розбирали дарунки. Руки малечі тягнулися до величезного мішка із іграшками, а старші дітки захоплююче роздивлялися пізнавальні дитячі енциклопедії, яскраві українські казочки та оповідання.
 
Дякуємо усім студентам та викладачам коледжу які долучилися до акції «Прощай, Дитинство!» та подарували дітям радість.
 
Викладач Чортківського коледжу економіки 
та підприємництва ТНЕУ Миколюк С. М.