» » Колектив факультету фінансів пишається своїми студентами-спортсменами!

Колектив факультету фінансів пишається своїми студентами-спортсменами!

Дата: 15-06-2017, 13:52 | Автор: Актив ФФ

 Спорт – це запорука успіху, краси та здоров’я, а також запорука вдалого майбутнього. Для того аби жити у ритмі, потрібно невпинно прагнути до нових звершень та перемог, адже як сказав великий давньогрецький філософ Арістотель: «Життя – це рух».
 
Сьогодні популяризація спортивної діяльності серед молоді є невід’ємною частиною освітнього процесу. На факультеті фінансів навчається багато олімпійських чемпіонів, майстрів спорту та кандидатів в майстри спорту. Це свідчить про те, що факультет прагне до досконалості, вірить у свої сили та тренує впевненість і витримку, подаючи приклад іншим. Саме тому колектив факультету фінансів від усієї душі вітає своїх спортсменів, членів збірних команд факультету, університету, області та України з їхніми блискучими перемогами! Такі результати надали факультету шанс піднятися на вищу сходинку п’єдесталу пошани.
 
Своїми спортивними досягненнями ви продемонстрували, що наші студенти завдяки таланту та працелюбності, досягають найвищих результатів. Ми пишаємося Вами, і дякуємо Вам за те, що ви примножуєте спортивну славу нашого університету. Бажаємо Вам міцного здоров’я, сили духу, щирої радості, благополуччя, невичерпної наснаги, могутньої наполегливості та підкорення нових висот, не зупиняйтеся на досягнутому, а впевнено крокуйте вперед. Пам’ятайте, що Вам ще не раз і не два будуть зустрічатися нелегкі перепони на шляху, та ви їх з гідністю долайте своєю майстерністю та бажанням до перемоги, показуйте справжній бойовий характер сильного факультету фінансів, адже у вас дуже сильна підтримка, яка вас любить і покладає великі надії. Тож нехай у всіх ваших починаннях супутником буде успіх, а професійна стежина – багатою на перемоги і здобутки!
 
Студенти-спортсмени ФФ
Завантажити Переглянути онлайн