» » Остання пара у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ

Остання пара у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ

Дата: 3-07-2017, 10:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вже стало доброю традицією у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відзначати останню пару. Цьогоріч урочисте заняття підготували студенти груп ФКт-31 та ФКт-32 разом з кураторами Заклектою Оленою Святославівною та Салдан Галиною Ярославівною. Пара відбулася дещо незвично, адже проводили її студенти, а за студентськими партами опинилися викладачі.
 
Під час зустрічі усі мали нагоду пригадати безліч веселих моментів, які пережили разом у стінах коледжу. Кожен ділився враженнями, які сформувалися за період навчання. Спілкуючись, студенти запропонували викладачам впізнати своїх вихованців на дитячих фотографіях. На жаль, з першого разу ніхто не здогадався.
 
Юнаки та дівчата підготували багато презентацій, конкурсів, відеороликів та інших сюрпризів для своїх наставників. Однак найбільше овацій та теплих слів отримали куратори груп, які полонили серця студентів доброзичливістю, любов'ю, розумінням.
 
Кожен із присутніх мав можливість ще раз пригадати кумедні моменти навчання, захоплюючі поїздки, спільний відпочинок, підготовку до практичних занять та іспитів.
 
Вітаючи викладачів, студенти вручили кожному пам’ятні подарунки, а ще щирі слова вдячності за шлях, пройдений разом.
 
Пара була насиченою, цікавою та неординарною. Студенти і викладачі дійшли висновку, що остання пара – це як останнє слово, тому її слід провести по-особливому!