Курсанти ТНЕУ склали присягу

Дата: 29-07-2017, 15:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

29 липня 2017 року шістдесят юнаків та дівчат Тернопільського національного економічного університету склали присягу на вірність українському народові. Випускники Центру офіцерів запасу ТНЕУ, пройшовши складний етап навчань, тренувань та польових зборів, оволоділи теоретичними та практичними навиками військової справи. В урочистій атмосфері у присутності наставників, батьків та адміністрації ВНЗ курсанти обрали одну з найпрестижніших професій – захищати свою Батьківщину.
      Ректор ТНЕУ А. І. Крисоватий звертаючись по - батьківськи до юнаків та дівчат сказав:"Вірю в те, що майбутнє нашої держави - це мир, незалежність, процвітання. Нехай Вам ніколи не доведеться відстоювати інтереси українського народу на вогневих рубежах, але знаю, що Ваша мужність, честь та гідність завжди слугуватимуть Вітчизні". Особливо хвилюючими були слова курсантів, звернених до матерів, і пісня, подарована батькам від щирого серця. З особливою гордістю дивилися присутні на молодь, коли виносили прапор України. У їхніх грудях билося серце України, а погляди спрямовувалися у чисте голубе небо.
Пройшовши військовим кроком перед своїми командирами, курсанти кинули монети на щастя й зробили пам'ятні світлини з родинами та наставниками.
Україна має майбутнє, адже воно - в руках вірних синів і дочок нашої держави!