З Днем Незалежності України!

Дата: 24-08-2017, 08:38 | Автор:

  Щиросердно вітаю усіх із найбільшим національним святом українського народу — Днем незалежності України!
 
День незалежності – це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також час, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. 
 
Ця визначна дата навіки увійшла в літопис молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
 
Незважаючи на складні історичні перипетії, що зустрічалися на шляху становлення незалежності, ми зуміли зберегти головне багатство країни – людей з високим рівнем духовності, великим потенціалом творчого інтелекту, які вміють перемагати та завойовувати авторитет своїм досвідом та енергією, професіоналізмом і компетентністю. 
 
Любіть і радуйте новими успіхами та досягненнями свою країну, своє місто, рідних та друзів. Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до Батьківщини! 
 
Хай здійснюються усі задуми та сподівання, дорідними хлібами колосяться ниви, а єдність, мир та злагода стануть запорукою духовного оновлення, добробуту та процвітання України! 
 
З повагою
ректор                                                                                        А. І. Крисоватий