» » Візит професора Анатолія Саченка та доцента Павла Бикового до Політехнічного університету Бухареста (Румунія)

Візит професора Анатолія Саченка та доцента Павла Бикового до Політехнічного університету Бухареста (Румунія)

Дата: 30-08-2017, 12:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Керівник міжнародної конференції IDAACS 2017, завідувач кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління ФКІТ ТНЕУ проф. Анатолій Саченко та доцент цієї ж кафедри Павло Биковий з 18 по 27 липня 2017 перебували з робочим візитом у Політехнічному університеті Бухареста, Румунія (University «Politehnica» of Bucharest, Bucharest, Romania).
 
Упродовж візиту відбулися зустрічі з румунською командою, локальним оргкомом у складі доц. Грігоре Стаматеску (Grigore Stamatescu), Іоана Фагарасан (Ioana Fagarasan) та Дан Попеску (Dan Popescu).
 
Під час зустрічі з локальним оргкомом обговорено питання організації та проведення 9-тої IEEE міжнародної конференції «Інтелектуальні засоби збору даних і сучасні обчислювальні системи: розробка і застосування» IDAACS’2017, що відбудеться 21-23 вересня 2017 на базі Політехнічного університету Бухареста.
 
Погоджено місця розміщення реєстрації та проведення приймання, оглянуто та вибрано відповідні аудиторії для пленарних, усних та стендових сесій, розміщення робочих кімнат для розміщення оргкому. Крім того, уточнено список спонсорів та склад почесного комітету конференції, а також ключових доповідачів на пленарних засіданнях. Оглянуто приміщення для кофе-брейків, обідів та урочистої вечері. Обговорено проведення екскурсії по місту та виїзної екскурсії учасників.
 
Також організовано робочу зустріч з деканом факультету Автоматичного керування та комп`ютерних наук, а також здійснено візит до компанії що займається автоматизацією виробничих процесів ASTI, яка виступає одним з основних спонсорів конференції.