» » Вітаємо військових 44-ї окремої артилерійської бригади!

Вітаємо військових 44-ї окремої артилерійської бригади!

Дата: 8-09-2017, 17:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні військовослужбовці військової частини А3215 відзначали третю річницю від дня створення 44-ї окремої артилерійської бригади. Тернопільський національний економічний університет дієво співпрацює з військовими стосовно організації військово-польових зборів та навчання студентів Центру підготовки офіцерів запасу ТНЕУ, наукових, спортивних і мистецьких заходів, волонтерської роботи.
 
Від імені ректора ТНЕУ військовослужбовців привітала директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, доктор економічних наук, професор Оксана Миронівна Десятнюк, яка є координатором програми перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас, та членів їх сімей за проектом «Україна-Норвегія». Багато військових в/ч А3215 навчалися за цією міжнародною програмою.
 
Приємно, що учасниками святкового дійства стали студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ. Вони мали нагоду оглянути військову техніку, одягнути бронежилети, військову форму та переглянути виставку зброї, а також зробити пам’ятні фото.
 
Вітаємо військовослужбовців 44-ї окремої артилерійської бригади з річницею! Висловлююємо глибоку шану і повагу усім військовим, чий безцінний досвід сприяє відродженню у воїнів почуття патріотизму, гідності, гордості за свій народ, бажанню якісно освоювати одну з найпочесніших професій – Захисника Батьківщини.