» » Зустріч молоді ФОА з бухгалтером-експертом аудиторської фірми «ТерАудит»

Зустріч молоді ФОА з бухгалтером-експертом аудиторської фірми «ТерАудит»

Дата: 15-09-2017, 10:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З нагоди початку нового навчального року 12 вересня 2017 року з ініціативи декана факультету обліку і аудиту Панасюк Валентини Миколаївни та завідувача кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг д.е.н., професора Лучка Михайла Романовича, відбулася зустріч студентів першого курсу з к.е.н., бухгалтером-експертом аудиторської фірми «ТерАудит» Іванечком Юрієм Мирославовичем. 
                                                     
Михайло Романович розповів першокурсникам, що саме через відкритий, безперервний, активний діалог зі своїми викладачами відбувається процес здобуття знань та практичних навичок. Бажання вчитися дасть у майбутньому можливість плідно скористатися здобутим під час навчання інтелектуальним потенціалом. Яскравим прикладом успішного випускника є саме Іванечко Юрій Мирославович, який вдало поєднує практичну, наукову та викладацьку діяльність.
 
Під час зустрічі Юрій Мирославович розповів студентам про особливості сучасної професії бухгалтера, про ті вимоги та виклики, які ставлять новітні умови господарювання перед фахівцями у сфері обліку та оподаткування. Практичний досвід, яким ділився Іванечко Ю.М., викликав жвавий інтерес у аудиторії, спонукав студентів до роздумів та дозволив їм ще раз переконатися у правильності вибору майбутньої професії.