Візит Євгена Романа до ТНЕУ

Дата: 15-09-2017, 15:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Чотирнадцятого вересня до Тернопільського національного економічного університету з робочим візитом завітав канадський економіст та бізнесмен, виконавчий віце-президент «Canadian Tire Corporation, Limited» (м. Торонто, Канада), член Конгресу українців Канади Євген Роман (Eugene Roman).
 
Гість зустрівся з ректором ТНЕУ, доктором економічних наук, професором А. І. Крисоватим, який розповів про напрями міжнародної діяльності університету, програми двох дипломів. Андрій Ігорович зазначив, що наш вищий навчальний заклад завжди відкритий до реалізації нових цікавих проектів і співпраці з зарубіжними колегами.
 
У студентської молоді факультету економіки та управління була унікальна можливість відвідати відкриту лекцію на тему: «Технології ведення успішного бізнесу» . Під час лекції були розглянуті питання розвитку мережі, комунікації, кроки успішного написання бізнес-плану, як раціонально використовувати свій час.
 
Цікавою була дискусія стосовно обговорення питання «Як знайти правильний підхід до майбутнього бізнес-партнера?».
 
Багато розповідав лектор і про власний проект «Психологія руху». Загалом, це машина, концепція якої передбачає вивчення причин зростання попиту на обрану продукцію і який відсоток того, що вона стане цікавою споживачу.
 
Лекція канадського економіста та бізнесмена Євгена Романа відзначалася актуальністю тематики, оригінальністю викладу матеріалу й цікавою подачею. 

Дякуємо пану Роману за візит до Тернопільського національного економічного університету та змістовний діалог!