Сумуємо…

Дата: 15-09-2017, 18:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Адміністрація, професорсько-викладацький колектив Тернопільського національного економічного університету, колектив кафедри фізичної культури та спорту висловлюють щирі співчуття родині, колегам, друзям з приводу смерті Євгена Миколайовича Мулярчука.
 
Євген Миколайович народився 24 січня 1933 р. у с. Пробіжна Чортківського району. Закінчив Львівський інститут фізичної культури у 1956 р. З 1957 по 1959 рр. працював завідувачем навчально-спортивного відділу ДСИ «Авангард». З 1960 р. – викладач кафедри фізичного виховання Тернопільського медичного інституту, голова обласної ради ДСИ «Буревісник».
 
З 1968 по 1980 рр. – завідувач кафедри фізичного виховання Тернопільського фінансово-економічного інституту. Перші кроки щодо організації активного відпочинку викладачів нашого університету, залучення до спортивно-масових заходів та їхнього оздоровлення засобами фізичного виховання були зроблені у 1969 р. за ініціативи Є. М. Мулярчука.
 
Упродовж 10 років Євген Миколайович – голова спортивного клубу Тернопільської академії народного господарства, організовував підготовку та виступи збірних команд внз з 15 видів спорту. Команди академії постійно займали перші місця у командному заліку серед внз вишів та призові місця серед внз України.
 
Євген Миколайович високо цінував дар життя й усього себе присвятив самовідданому служінню обраній справі. Ми збережемо в душі теплі спогади від спілкування з ним, світлу пам’ять про його чесне, гідно прожите життя.
 
Вічна йому пам'ять…