» » ТНЕУ зміцнює міжнародну співпрацю з Канадою

ТНЕУ зміцнює міжнародну співпрацю з Канадою

Дата: 18-09-2017, 10:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14 вересня 2017 року Тернопільський національний економічний університет з робочим візитом відвідав канадський науковець, економіст та бізнесмен, виконавчий віце-президент «Canadian Tire Corporation, Limited» (м. Торното, Канада), член Конгресу українців Канади Євген Роман (Eugene Roman).  
 
У рамках візиту відбулася зустріч пана Євгена Романа з проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність), професором Григорієм Монастирським, деканом факультету економіки та управління, доцентом Віктором Островерховим та доцентом кафедри економіки підприємств та корпорацій Едуардом Карапетяном. Під час зустрічі були окреслені можливі напрями співпраці ТНЕУ з канадськими науково-освітніми та бізнесовими організаціями з використанням потенціалу Конгресу українців Канади.  
 
Канадський гість прочитав відкриту лекцію для студентів факультету економіки і управління на тему: «Технології ведення успішного бізнесу».  
 
Як зазначив проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність), професор Григорій Монастирський: «Родина Романів у Канаді є відомою в наукових, культурно-освітніх та бізнесових колах. Дружина пана Євгена Рената Роман є відомим лікарем, заступником голови Конгресу українців Канади. За їх участі реалізовано багато цікавих проектів у Канаді та Україні. Наше завдання, спираючись на щире бажання таких поважних громадян Канади українського походження співпрацювати з університетом, реалізувати практичні напрями посилення канадського вектору міжнародного співробітництва ТНЕУ».