» » «Кар’єра та особисте життя – баланс існує!»

«Кар’єра та особисте життя – баланс існує!»

Дата: 19-09-2017, 14:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчання у вищому навчальному закладі для сучасної молодої людини – один з найважливіших періодів її життєдіяльності, особистісного зростання та становлення як висококваліфікованого спеціаліста. Однією з найважливіших передумов успішної навчальної діяльності першокурсників є їхня своєчасна адаптація до умов навчання у внз.
 
З метою ефективної адаптації студентів у рамках тижня першокурсника на факультеті обліку та аудиту відбувся  майстер-клас на тему: «Кар’єра та особисте життя – баланс існує!», який провели практикуючі психологи,  доценти Українського католицького університету Олександра Ніздрань та Іванна Мрига.
  
Адаптація першокурсника – це нормативний процес у житті студента. Те, як ми організуємо перші місяці знайомства з освітнім закладом може посприяти полегшенню процесів адаптації. Від відкритості, активності працівників та залучених фахівців залежить й мотивація студентів до здобуття освіти. Найкраще зустріти першачків у доброму гуморі, натхненно та у дусі співпраці. До того ж серед студентства одразу добре плекати саме дух співпраці, а не конкуренції. Важливо пам'ятати, що перед нами молодь, котра якраз починає пізнавати цінності у житті, бо вона саме у тому віковому періоді, який чутливий до цього. Тому ми маємо ширити серед студентства добрий приклад.
 
Під час майстер-класу зі студентами розмовляли про важливе: про життя у всіх його проявах – приватному та публічному; про роботу, як частину життя та про безперервну освіту, як основу розвитку. Ми хочемо навчити контролювати і оцінювати себе та свої можливості, володіти своїми індивідуальними особливостями пізнавальної діяльності, вміти правильно розподілити свій робочий час для самостійної підготовки, аби мати задоволення від щоденних справ та великих звершень.
 
Психологія для студента – це запорука красивого і щасливого життя.