» » Вітаємо учасників Кубку ТНЕУ «Університетська морська миля» з веслування на драгонботах

Вітаємо учасників Кубку ТНЕУ «Університетська морська миля» з веслування на драгонботах

Дата: 20-09-2017, 18:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Тернопільському національному економічному університеті панує піднесений і позитивний настрій, адже настав день проведення Кубку ТНЕУ «Університетська морська миля» з веслування на драгонботах! Професорсько-викладацький колектив і студентська спільнота вищого навчального закладу ретельно готувалися до змагань і готові демонструвати свої уміння.
                                                                                              
Представники усіх факультетів ТНЕУ зібралися на пляжі «Циганка», щоб підтримати свої команди. Майоріли різнобарвні прапори факультетів й інститутів, лунав щирий сміх, витав дух взаємопідтримки, дружби й патріотизму.
 
Учасників змагань привітав ректор університету, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий: «Радію, що сьогодні тут зібралася найкраща молодь – молодь, яка ніколи не зупиняється на досягнутому, готова до відкриттів і змін. Спорт завжди був і буде надалі одним з пріоритетних напрямів виховання гармонійної особистості у ТНЕУ. Спортивні традиції нашого вишу є цікавими і різноманітними. Пишаюся, що сьогодні ми вперше започатковуємо такі змагання. Бажаю усім отримати задоволення від виступу на змаганнях і нехай переможе найсильніший!».
 
До вітальних слів долучилися начальник Тернопільського обласного відділення комітету фізичного виховання і спорту МОН України Олександр Володимирович Бірюков, заступник голови Тернопільського обласного відділення комітету фізичного виховання і спорту МОН України Віталій Михайлович Ігнатенко. Підтримати учасників спортивного дійства завітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Леонід Олексійович Бицюра і начальник Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА Віктор Степанович Мацикур.
 
З регламентом змагань присутніх ознайомив завідувач кафедри фізичної культури і спорту Роман Васильович Гах. Емоції вирували коли розпочалися змагання, які були організовані у 4 етапи – учасники виступали по чотири команди у чотири запливи.
 
За підсумками усіх етапів перемогу в Кубку ТНЕУ «Університетська морська миля» з веслування на драгонботах виборола команда факультету комп’ютерних інформаційних технологій! Друге місце посів факультет фінансів, а бронза дісталася команді Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина. Далі місця розмістилися таким чином:
 
4 – факультет банківського бізнесу;
5 – факультет економіки та управління;
6 – юридичний факультет;
7 – факультет обліку і аудиту;
8 – факультет аграрної економіки та менеджменту.
 
Усі учасники спортивного дійства отримали грамоти від ректора ТНЕУ за активну участь у змаганнях, популяризацію здорового способу життя серед молоді й збереження спортивних традицій Тернопільського національного економічного університету, подарунки та грошові премії, а переможці здобули кубок.
 
Ще одним подарунком від ректора для усіх учасників команд стала вечірка у НК «Алюр».
 
Зауважимо, що кубок змагань є перехідним, і вже наступного разу переможцем і його власником може стати кожен! Отож закликаємо усю університетську родину не зупинятися на досягнутому й впевнено прямувати до спортивних вершин. Пам’ятайте, що спорт – запорука Вашого гарного настрою, здорового тіла й натхнення до нових звершень!