» » Молодь – майбутнє нашої країни!

Молодь – майбутнє нашої країни!

Дата: 22-09-2017, 15:20 | Автор: Факультет фінансів

  Прихід осені завжди дихає ностальгією за літом і, водночас, асоціюється у кожного з нас з чимось новим, яскравим, радісним – стартом чергового етапу власного розвитку. Не є винятком і цьогорічний вересень, який гостинно відчинив двері факультету фінансів ТНЕУ для нових студентів – першокурсників.

Вісімнадцятого вересня відбулася подія, на яку завжди чекає кожен студент, переступивши поріг Тернопільського національного економічного університету. Дев’яносто три юних, креативних, цілеспрямованих особистостей офіційно стали частинкою великого і потужного механізму – факультету фінансів. Та це було не так просто! Їм довелося пройти нелегкий шлях перед посвятою у студенти.
 
Зібравшись у головному корпусі університету в очікуванні свята, молоді люди почули неприємний голос, який сповістив про викрадення їхніх старост. Щоб повернути очільників своїх груп, юнаки та дівчата повинні були виконати певні умови, озвучені для них. Студенти не розгубилися і не стали гаяти часу, а швидко згуртувалися і взялися за виконання поставлених завдань у формі квесту. Виконавши цілий ряд, веселих, запальних завдань, першокурсники з радістю визволили своїх старост.
 
Фінальною станцією квесту стала, вже традиційна, галявина фінансистів, де молодь, не зраджуючи традицій, дали клятву бути гідними студентами факультету фінансів. А попереду їх чекало багато цікавих розваг разом з деканом, заступником декана, кураторами та активом факультету – всі танцювали неймовірно запальний флешмоб, який об’єднав у єдине ціле всіх учасників дійства: студентів, викладачів, керівництво.
 
Втомлені, але щасливі, сповнені радості та емоцій студенти поверталися додому. Завершилося святкування у НК «Allure», де уся молодь, незалежно від курсу та факультету, весело відпочивала разом, адже ТНЕУ – це велика, дружня університетська родина.

«Це було просто неймовірно, емоції переповнюють, я ні в чому схожому раніше участі не брала. Ми потрапили у казку, в якій, ще добре не знаючи одне одного, потрібно було разом боротися за «життя», разом виконувати поставлені завдання, що було надзвичайно складно, та ми перебороли себе і зуміли подолати всі перепони, які траплялися на нашому шляху. Після цього випробування, я впевнена, ми дійсно сильні і зможемо все!» – ділиться враженнями студентка першого курсу Воляник Тетяна.
 
Отож, дорогі першокурсники, нехай Ваш шлях буде цікавим і неповторним, бажаємо Вам завжди відчувати радість і гордість за те, що Ви – студенти найкращого факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету. Наснаги Вам у навчанні та натхнення у творчому і науковому осягненні світу!