Арт-зустріч «НеФормат»

Дата: 22-09-2017, 16:10 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Романтична творча атмосфера народжується з маленьких дрібниць:  мерехтіння свічок, горнятка кави, душевної пісні… 21 вересня виставкова зала університету перетворилася на креативне затишне кафе, яке об’єднало усіх небайдужих до ліричного слова й музики. Арт-зустріч «НеФормат», яку організував колектив відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ, запам’ятається усім надовго, адже у ній знайшлося місце і для майстер-класу на тему: «Як подолати страх перед виступом?», і для студентської творчості, і для музичних сюрпризів від гостей заходу.
 
Завжди яскрава і позитивна ведуча Оксана Корзун зуміла задати вечору відповідний тон і настрій, знайшовши спільну мову з кожним учасником арт-зустрічі.        
 
Відома журналістка Олена Герасименко ціково й зрозуміло ділилася власним досвідом про те, як практично боротися зі страхом та хвилюваннями перед публічними виступами.
 
Ліричну, образно насичену поезію, сповнену і свіжістю світосприйняття, і неординарністю суджень, дарували студенти Арсен Люсак, Юлія Ступак, Дмитро Данилюк, Валентина Махніцька, Раїса Батура, Андрій Бураков, а також гість із Харкова Денис Ткаченко.
 
Пісні у виконанні Анастасії Хощової, Оксани Корзун та гурту «Greenwitsh» чарували романтичним настроєм, витонченістю й щирістю почуттів.
 
І організатори, й учасники вечора вкотре переконалися, що арт-зустріч «НеФормат» — чудовий привід познайомитися, знайти друзів-однодумців, поримувати за кавою й смаколиками та отримати справжню насолоду від гарної музики. Тож до нових зустрічей на арт-проекті «НеФормат»!